Produkter for norditaliensk ost fra arla (6)

MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST

MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST

Mozzarella er en fersk ost med elastisk konsistens, preget av en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til treccina og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolivenolje og tomat, utgjør grunnlaget for den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i tilberedning av salater.
Kastanjer i Rom

Kastanjer i Rom

Håndlagde italienske kastanjer Håndlagde italienske kastanjer Kartong med 6 glass Pakke med 6 krukker Nettovekt 360g Avrent nettovekt 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
Geitost - Mudosu

Geitost - Mudosu

En geitost som inneholder essensen og tradisjonen fra Sardinia. Dens pasta, i en halmgul farge, skiller seg ut med sin spredte øyefordeling og en jevn, kornete struktur, et symbol på håndverksmessig og nøye bearbeiding. Duften av denne osten intensiveres med modningen, og gir en rik og innbydende olfaktiv opplevelse. Smaken av Mudosu varierer fra søt når den er ung til behagelig krydret med modning, og tilbyr en perfekt balanse mellom delikatess og intensitet. Produsert utelukkende med geitemelk fra Ogliastra, en region kjent for geitehold, er denne osten en hyllest til kvalitet og sardisk fortreffelighet. Med en sylinderform, en glatt og konsistent skorpe i farger fra lys til mørk brun og en ikke-spiselig skorpe, er Mudosu en spesiell ost, perfekt for de som søker en unik smak, rik på eleganse og raffinement.
100 % italiensk håndlaget pasta - Paccheri

100 % italiensk håndlaget pasta - Paccheri

100% italiensk bronsepresset håndverkspasta
PASTA - 100% italiensk pasta laget av durumhvete

PASTA - 100% italiensk pasta laget av durumhvete

Tradisjonell italiensk pasta, Kort versjon av produktet pasta, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni
CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.